Yalova Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Almanya’nın Hamburg şehrinden ‘Kültürler Arası Öğrenme’ projesi kapsamında ilimize gelen misafir heyet oldu.  Sekiz gün Yalova’da konaklayacak olan 14 kişilik kafilede sosyolog, pedagog ve eğitmenler bulunuyor. Çocuklar ve gençlere yönelik çalışmaları inceleyecek olan heyete başarılar dileyen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “İlimize hoşgeldiniz. Umarım Yalova’daki çalışmanız başarılı geçer. Her zaman yardıma hazırız” dedi. Başkan Koçal, Yalova’da ikamet eden gençlerin kültürel ve eğitimleriyle ilgili heyet temsilcilerinin sorularını yanıtlayarak ilimizi tanıtıcı hediyeler takdim etti.

Diğer ziyarette; Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Yalova Trabzonsporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Sedat Bahadır ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalar hakkında Başkan Koçal’a bilgiler verdi.

        Yalova Ordulular Derneği Başkanı Serhat Teber ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ederek Ordu’yu ve Yalova Belediyesi’ni simgeleyen hediye takdim ettiler. Ordulular Derneği’nin çalışmaları hakkında Başkan Koçal’a bilgiler veren Teber, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a sivil toplum kuruluşları ve derneklere yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Yalova Saffet Çam İlköğretim Okulu öğrencileri, okul bünyesinde hazırladıkları Kozalak dergisi için Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal ile röportaj yaptılar. Okul Müdürü Hüseyin Özbek, Müdür Yardımcısı Anıl Balcı, Öğretmenler Fatma Gülçakır ve Vicdan Özgür ile birlikte ziyarete gelen minik öğrenciler; hazırladıkları soruları Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a sordular.