Uzun,’Bağlı kuruluşumuzda kalan bu gençlerimizin yüzde 70’inin lisanslı sporcu olduğunu ve kendi dallarında çok başarılı olduklarını belirtmekten gurur duyuyorum.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonunca organize edilen ve 19-21 Mayıs 2013 tarihleri arasında BALIKESİR / Edremit’te yapılan Marmara Bölgesi Futbol Şampiyonasında Kuruluşumuza ait Yalova Özel Dünyalar Spor Kulübümüz adına katılan sporcularımız B Grubunda Marmara Bölge İkincisi olmuştur.

24-25 Mayıs 2013 tarihleri arsında Denizli ilinde gerçekleştirilen Türkiye Atletizm şampiyonasında Ercan Bulut 200 metrede 2. Olmuş, uzun atlama finallerinde ise 4. lüğü kazanmıştır.

24-26 Mayıs 2013 tarihleri arsında Artvin İlinde gerçekleştirilen Türkiye Masa Tenisi şampiyonasında Dursun Gelen 22 yaş üstü erkekler kategorisinde Türkiye 4. lüğünü kazanmıştır’dedi.

Uzun, ‘Rehabilitasyon Merkezimizde korunma ve bakım altında bulunan 13 yaş üzeri 43 gencimize kurum bakımının yanı sıra Halk Eğitim Merkezinden görevlendirilen usta öğretici eşliğinde “Dekoratif Ahşap Süsleme” kursu, “ Çini İşleme” kursu, “Mehteran Takımı” ve “Semazen” yetiştirme çalışmaları yapılmaktadır.

Havanın güzel olduğu günlerde bahçede bisiklet sürme ve yürüyüş etkinliği, Meşguliyet çalışmaları çerçevesinde “Montaj Atölyesi Projesi”nde yapılan ürünler yeni parti malzemeler ile sürekli yenilenerek elektrik aksamlarının parçalarının birleştirilmesi, Salı-Perşembe günleri planlanan halı sahada futbol oynama, alış-veriş yapma ve sinema izleme gibi daha birçok etkinliklerle gençlerimizin günlerini en iyi şekilde geçirmeleri amaçlanmaktadır’şeklinde konuştu.