Pop müzik sanatçısı Ozan, aradan geçen 1 yılın ardından, müzik kariyerinin beşinci albümü “OZAN CONCEPT 2013-GÖRÜŞ MESAFESİ” ile yeniden müzik severlere merhaba diyor.

  Yeni albüm çalışmaları sırasında birlikte çalıştığı yeni ekibi ile dünyadaki müzik akımlarını ve markettingi takip eden etkin pop müziğin Türkiye’de ki güçlü isimler arasına adını yazdırmak isteyen Ozan, albümünün çıkışından sonraki dönemde süprizler yapmayı planlıyor.

  Yeni orkestrası; şefliğini ünlü aranjör ve müzik yönetmeni Dr. Hatem Tutkuş’un üstlendiği pop sound’unun merkezinin hedef alındığı bir orchestra..

  Müzik hayatına başladığı günden beri popüler müziğin temsilciliğini amaçlayan Ozan, kendi müzik stilinin peşinden giderek, müziğini ülkemizde ve yurtdışında geniş kitlelere taşımaktan büyük mutluluk duyduğunu ve yeni albümüyle birlikte çok daha geniş kitlelere ulaşmak istediğini söylüyor.

  İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan dünyaca ünlü Olimpia‘da Shakira ve Sarah Conner ile birlikte sahne alan Oan, Türkiye‘den bir çok ismi geride bıraktı.

“OZAN CONCEPT 2013” projesi kapsamında sanatçımızın genel imajından, sahne duruşuna, repertuarından, aranjelerine her ayrıntıyı ince detaylarına kadar düşünüp, dünya normlarındaki sanatçıların izledikleri artistic politikayı uygulayarak, hedefe ulaşmayı planlıyor.

  Albümüne ismini veren “GÖRÜŞ MESAFESİ” şarkısının aranjesinde, aranjör Dr. Hatem Tutkuş’la çalıştı. Türkiye’nin fotoğraf karesindeki ünlü ismi Koray Kasap’ın karelediği, dünya normlarında MTV standartlarında klip yönetmeni Kemal Başbuğ‘un çektiği klip çok ses getirecek.

  Pop müzik sanatçısı Ozan, bu albümde Avrupa’nın ünlü kurumsal markalarının imaj danışmanlığını yapan Zahhid Zahidoğlu ile çalıştı.