Kamuran Kaygusuz ve Metin Söyler’in işletmeciliğini yaptığı Yalova Cumhuriyet Caddesi Yıldız Sokak’ta hizmet veren Kam – Et Satır Kebap’ın açılış törenine Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Siirtliler Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu, CHP Merkez ilçe Başkanı Ertan Şener, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hilmi Dede, MHP İl Başkan Yardımcısı Beşir Savuk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Aydın ve Ali Tosun, Milli Eğitim Şube Müdürü Adnan Sürme, İl Müftü Yardımcısı Baki Bilgili ve Yalova’da yaşayan Siirtliler katıldı.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,  Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Yalova SİDER Başkanı Vedat Babaoğlu tarafından yapıldı.

“Satır Kebabı Zırhla Çekilir”

Yaklaşık 20 yıldır Kebapçılık yapan işletme sahibi Kamuran Kaygusuz Satır Kebabı lezzetinin püf noktalarını anlattı. Satır Kebabının Kuzu’nun but bölümünden hazırlandığını belirten Kaygusuz hazırlanan etin zırh ve satırla kıyılmasıyla yapıldığını ve Zırh ile kıyılan etin, kıyma makinesinden çekilen etten daha lezzetli olduğunu söyledi.