Ortaokuldan liseye geçiş yapacak olan öğrencilerin Pandemi sürecinde sorunsuz bir şekilde sınavlarına girmeleri için dezenfekte yönünden gerekli önlemleri alan İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri, tüm okulları bahçesinden sınıfına, lavabosundan koridoruna kadar tek tek dezenfekte ederek Cumartesi gününe hazır hale getirdi.

“Rehavete kapılmayacağız, tedbiri elden bırakmayacağız”

Cumartesi günü sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, “Koronavirüs salgını döneminde yapılacak olan LGS sınavı öncesi Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapıyor. Velilerimiz ve öğrencilerimizin de yapılan uyarıları dikkate alarak, tedbiri elden bırakmamalarını rica ediyoruz.” dedi.

Yalova Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Müdür Ali Tosun, maske, temizlik ve sosyal mesafe kullarına titizlikle uymaya devam edilmesi gerektiğini ifade etti.