Cahit Türk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Geçtiğimiz hafta içerisinde 12 Numara Gençlik Derneği Başkanı Ömer Ataman kardeşim, Mag eğitimi için bilgi almak istediğini söyledi...

Çok sevdiğim ve değer verdiğim Fahrettin Ataman Hocamın oğlu Ömer Ataman ile uzun bir görüşme yaptık. Ben ona Mag’ı anlattım. O bana dernek olarak yapmak istediği projelerini anlattı.

Tabi ki doğma büyüme iki Çiftlikköy’lü olunca eskilerden günümüze kadar anılar girdi devreye. Ve sohbet sonrası daha dün ufak bir çocuk olan Ömer’i kendini yetiştirmiş, her konuda bilgi sahibi ve donanımlı bir genç olarak görmek beni hayli duygulandırdı ve sevindirdi.

“Gençlerle daha da güçlü bir Çiftlikköy Mag ekibi olacağız”

Daha sonra ki günlerde de daha önce Edirne’de bu eğitimleri alan ve aynı zamanda profesyonel yüzücü ve yüzme antrenörü Özgül Bilal Pişkin kardeşimle bir araya gelip boğulma yüzme konularını nasıl Mag’a entegre edebiliriz diye konuştuk. Bu iki görüşme beni fazlasıyla mutlu etti.

Daha sonra Mag dernek başkanı Sabri Karaçam’a bu konularda bilgilendirme yaptım. Daha güçlü ve daha donanımlı bir Çiftlikköy Mag bizleri bekliyor.” İfadelerini kullandı.