Sapanca’da yapılan toplantıya, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu,Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Alkış, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Mahmut Kösemusul,Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. BaşkanıTürker Ateş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. BaşkanıTahsin Becanve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut iştirak ettiler.

    Toplantıda, 2014-2023 Doğu Marmara Bölge Planı Taslağı’nın sunumu ve değerlendirilmesi, Ajans gelirlerinin tahsil usulü ve faizlendirilmesi hususunun sunumu ve değerlendirilmesi, mali destek programları kapanış raporlarının sunumu ve değerlendirilmesi, Ajansın haziran ayı harcamalarının sunumu ve değerlendirilmesi, yönetim kurulu başkanlığının ve başkan vekilliğinin devrinin tespitinin yapılmasıyla toplantı sona erdi.

    Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın temmuz ayında yapılan toplantısıyla MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bolu Valisi İbrahim Özçimen, MARKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Düzce Valisi Adnan Yılmaz’a devretti. MARKA Yönetim Kurlu Başkan Vekilliği görevini yürüten Düzce Valisi Adnan Yılmaz da, MARKA Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ya devretti.