Ziyarette Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, Yalova Bahçeşehir Koleji Müdürü Abdullah Karaca, Öğretmen Veysel Çağlar, Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar, Beden Eğitimi Öğretmeni Kenan Bektaş, Masa Tenisi Antrenörü Bayramali Yıldız, Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu ile sporcular hazır bulundu. 
    Sporcuları ve eğitmenlerini tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, iki yıldır finalde 2 Yalova takımının karşılaşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
     Koçal, “Allah başarılarınızı daim etsin. Sizinle gurur duyuyoruz. Türkiye Şampiyonası’nda ülkemizin en güçlü takımları arasında bu başarıyı 2 yıldır sürdürmek ilimiz adına önemli bir başarı. Başarılarınızla bizleri alıştırdınız. Sizinle gurur duyuyoruz. Birinci de ikinci de Yalova oldu” dedi.
   Altyapıdan gelen sporcuların bu başarıları sürdüreceğine inandığını söyleyen Koçal,, “Yalova’da sporu daha ileriye taşımak için projeler hazırlıyoruz. Başarıları gördükçe ufkumuz genişliyor. Hayalini kurduğumuz ciddi spor yatırımını inşallah hayata geçireceğiz. Bunun içinde masa tenisi branşı da yer alacak. O çalışmalarımızı tamamladıktan sonra ilerleyen yıllarda düzenlenecek olimpiyatlarda Yalova’nın tesis olarak yer almasını amaçlıyoruz”dedi.
    Karşılaşmalarla ilgili bilgi veren Antrenör Bayramali Yıldız, 13-19 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na gidecek milli takımımıza Yalova’dan sporcu kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
    Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar ve Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a spora ve kültürel çalışmalara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Başkan Koçal, bu çalışmaları katkı değil vazife olarak gördüğünü söyledi.