Haber/Abdullah Bozkurt

“%99 kapasite ile doluyuz”

Mer-Tur Otel Sahibi Bülent Akdemir, “Kurban Bayramı’nda %99 kapasite ile doluyuz. İstanbul ağırlıklı daha çok şehir dışından gelen misafirlerimiz var. Konaklamaya gelen müşterilerimiz de ortalama 4-7 gün arası otelimizde konaklıyor. Misafirlerimiz burada yüzme havuzumuz, plajımız, aqua parkımız, sabah kahvaltısı, akşam yemeği ve açık büfemizden yararlanıyor. Sezon şu an yoğun. Yabancı misafirlerimizden de rağbet görüyoruz. Rus, Arap ve Alman turistlerimizden rağbet görüyoruz. Almanya’da yaşayan Türkler de yoğunluktalar” şeklinde konuştu.

Çiçek kenti Yalova tanıtılmıyor

Bülent Akdemir, “Yalova’yı tanıtmamız gerekiyor. Neden çiçek sokağımız yok? Çiçek çarşısı lazım Yalova’ya. Anneler günü dediğiniz zaman, sevgililer günü dediğiniz zaman Yalova gelecek akla. Çiçek mahallesi olmalı, otoparkı olmalı, otobüsler yanaşmalı ve orada alışveriş yapılmalı” açıklaması yaptı.

Hafta sonları düğün yapılıyor

Bülent Akdemir, “Mer-Tur tesisleri her hafta sonu düğün organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Hafta içi maalesef havuzlarımızdaki yoğunluktan dolayı düğün kabul edemiyoruz. Burada yapılan düğünlerde 2 bin 5 yüz kişiye kadar hizmet verebiliyoruz. Yaz sezonu boyunca Cumartesi-Pazar günleri burada kır düğünleri yapılıyor. Ayrıca bin kişilik kapalı salonumuz var” şeklinde konuştu.