Çok sayıda davetlinin ilgi gösterdiği açılışta, işyerinin kurdelesini kesen Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal,“Hayırlı işler” temennisinde bulundu.

    Merkez Cağ Kebap Salonu işletmesin ortaklarından Engin Fil, ‘İşyerimiz Yalova halkının damak tadına hitap edecek. 2 katlı salonumuzda, 100 kişilik yerimiz var. 6 kişi bu işletmede istihdam edeceğiz. Sabah 06.00’da açıp akşam 23:00’de kapatacağız. Menümüzde, kuzu etinden hazırlanmış meşhur Cağ Kebabımız, her türlü ızgara, kebap çeşitleri, tatlı çeşitleri, Erzurum’a has kadayıf dolmamız ve salata çeşitlerimiz var’ dedi.

     Yalova’nın damak tadını değiştirerek, Cağ kebabı, diğer et yemekleri, sıcak çorba çeşitleri ile Yalovalıların hizmetine açmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen, ‘Yasin Tabara, ’Merkez Cağ Kebap Salonu’nun birinci prensibi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterilerine temiz ve sağlıklı bir şekilde, lezzetli ve kaliteli, aynı zamanda da uygun fiyatlarla yemekler sunmak olacaktır’ dedi.

    Çağ Kebabı hakkında bilgi veren Engin Fil, ‘Ustaların ellerinden çıkmış, Erzurum’un geleneksel lezzeti olan Cağ Kebap’ını yatık döner şeklinde hazırlanmış kuzu etinden yapıyoruz. Erzurum'a ve çevresine özgü bu lezzet bizim farkımızla, birçok kişinin vazgeçilmez lezzetleri arasında olacak’ dedi.

    Kalite ve hizmetin kendi işleri olduğunu vurgulayan, işletmenin ortaklarından Yasin Tabara ise, Cağ Kebabı'nın lezzeti konusunda iddialı olduklarını söyledi.

Bizde Manşet Gazetesi ve Çiftlikköy Gazetesi olarak Merkez Cağ Kebap işletmesine hayırlı olsun diyoruz.

 Haber Foto: Gamze Yüksel