Hafta sonları Mertur Tesisleri, Süper Lig maçlarını seyretmeye gelen futbolseverlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Mertur Tesisleri işletmecisi Bülent Akdemir ve personelinin gösterdiği hizmet ve güler yüzden memnun kalanlar, maç keyfini Mertur’da yaşıyor.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş futbol takımlarına görül vermiş olan taraftarlar, her hafta sonu aile ortamını aratmayan Mertur Tesislerinde, heyecan ve coşku içinde futbol ziyafeti yaşıyor.

“Derbi menüsü hazırladık”

Süper Lig maçlarını bu mekanda izlemekten dolayı memnun olduklarını söyleyen birçok futbolsever, tesis çalışanlarının gösterdiği hizmetten dolayı son derece memnun olduklarını söyleyerek, her hafta maç keyfini Mertur’da yaşadıklarını söylüyorlar.

Mertur Tesisleri’nde maç izlerken, her türlü yiyecek ve içeceğin, uygun rakamlarla ücretlendirildiğini ve Süper Lig maçlarını Mertur Tesisleri’nde izlemenin çok ayrı bir keyif olduğunu söyleyen işletmeci Bülent Akdemir; ‘25 Şubat 2018 Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş- Fenerbahçe maçında tesislere gelecek olan ziyaretçilere Derbi Menüsü hazırladık’ dedi.

Çorba, içecek, salata, karışık ızgara ve maç keyfinin, kişi başı 50 TL olduğunu söyleyen Akdemir,‘Mertur Tesislerinin öncelikli hedefi, tüm müşterilerini memnun etmektir. Aile ortamında maç keyfi yaşamak isteyenlerin tek adresi biziz. BJK-FB derbisi için 0226.3520088 telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz’ dedi. 

Haber: Erden Sibel Türk