Gaziantep doğumlu olan Gaziantepli Osmanlı Baklavaları işletme sahibi Ahmet Çiçek, müşterilerine kaliteli hizmet sunmak, leziz ve organik üst düzey tadı vermek adına hizmette sınır tanımıyor.

Gaziantep’te 100 dönümlük arazisinde; baklavalık boz fıstık ve ceviz üretimi yapan başarılı işletmeci Ahmet Çiçek, her yıl 7. Ay (Temmuz) 25 ile 8. ay 10. (Ağustos) arası, fıstık toplamak için memleketinde ki fıstık bahçelerinde bulunuyor.

Gaziantep de kurutulan fıstıklar, aydan aya kırım yapılarak, iç hale getiriliyor.

Fıstığın toplanması, kırım yapılması, baklavalık olarak ayrılmasının büyük emekler verilerek üretildiğini söyleyen Çiçek; “Bu işlem, büyük çaba gerektiriyor. Bizim amacımız ve hedefimiz, ürünlerimiz taze, lezzetli ve organik olması içindir. Müşteri memnuniyeti için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Bu şekilde yapılan hizmetin karşılığını Yalova başta olmak üzere, Gaziantepli Osmanlı Baklavalarını tadan her vatandaşımızın memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Yapılan bu emeklerin boşa gitmediğini görmek, beni ve tüm çalışan personeli mutlu ediyor. Hiç bir vatandaşımız unutmasın, ‘Marka olmanın yolu kaliteden geçer’ şeklinde konuştu.