Elbir, ‘13 Haziran Perşembe günü aday tanıtım programına teşrif eden, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve kurmaylarının estirmiş olduğu rüzgar doğrultusunda, eski heyecanını yitirmiş olan, partililerimizin, tekrar aynı çatı altında kenetlenerek, bir çığ gibi büyümesi umutlarımızı daha da arttırdı. Yerel seçimlere 270 günlük süremiz var. Gelişmelerin lehimize ve partimize olumlu olarak yansıması, bizlerin daha güçlü bir şekilde bu yolda yürümesini sağlamaktadır’ dedi.

Nüfusun yoğunlaştığı, Yalova'nın güzide ilçelerinden biri olan Çiftlikköy’de, sosyal alanda, altyapı ve organizasyon alanlarındaki eksiklikleri en iyi şekilde gördüğünü söyleyen Elbir, ‘Bu sıkıntıları ve eksiklikleri halkımızla, istişare ederek, birlik ve beraberlik içinde Çiflikköy’ümüzü, geleceğe ve gelecek yıllara nasıl taşırız, düşüncelerini siz değerli halkımızla paylaşmak istiyorum. Bu konuyla ilgili siyasi düşünce ve görüş ayrılığı yapmadan sıkıntıları çözmek, fikir paylaşımında bulunmak için sizleri her zaman partimize bekliyorum. Amacım, sizlerin desteğiyle Çiftlikköy’ün en iyi hizmeti alması arzusundayım. Çiftlikköy ilçesinde yaşayan bir fert olarak, soru ve görüşlerinize daima açığım.

  Yıllarca ikamet ettiğim, ailemle beraber hayatımı sürdürdüğüm, sıkıntılarını en az sizin kadar yaşadığım güzelim Çiftlikköy’ümüzün geleceği için bu işe gönül verdim. Allah’ın izniyle bu işi güçlü bir kadro, çalışkan bir ekip ve sizlerle beraber en mükemmelini  yapacağımı tüm Çiftlikköy’ün bilmesini istiyorum’ dedi.

   Milliyetçi Hareket Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Rıfat Elbir sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; ‘MHP Belediye Başkan Adayı olarak yeniden heyecanlanan ve partimize dönen tüm gönüldaşlarımızı yürekten kutluyor, hoş geldiniz diyorum. Şimdiden vereceğimiz destek, ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ şeklinde konuştu.