24 Ocak 2022 günü gerçekleştirilen ziyarete; Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Namık Öz, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Erbay, İl Başkan Yardımcısı İrfan Şen, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Çiftlikköy İlçe Başkanı Yaşar Boz, Altınova İlçe Başkanı Serkan Dikyurt ve il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe ve belde teşkilat mensupları katıldı.  

 

Dikyurt’dan Durmaz’a anlamlı hediye....

Altınova İlçe Başkanı Serkan Dikyurt, Başkan Ferman Durmaz’a ziyarette küçük bir kılıç hediye taktim etti. 

Dernek yönetimine hitaben de, ‘’Yüce Allah, toplumların kurtuluşunu murâd etmiş ama imtihan olsun diye fesâda da müsaade etmiştir. Toplumun kurtuluşu, sâlih amellerle sağlanır. Bu sâlih amellerden biri de, birbirine hasım olanların ve dargınların arasını bulup barıştırmaktır.

Değerli büyüğüm Ferman Durmaz’a, bizlere ev sahipliği yapıp onore ettiği için teşekkür ederiz. Rabbim her işini rast getirsin inşallah. Kılıç'ın keskin olsun.’’ Temennisinde bulundu.

Durmaz, ‘’Sıcak muhabbetiniz ile gönlümüzü ısıttınız’’ 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Anadolu Erzurumlular Dernek Başkanı Ferman Durmaz, ‘’Zorlu hava koşullarına rağmen, tüm teşkilatları ile derneğimizi ziyaret ederek soğuk havanın yaşandığı bu günlerde, sıcak muhabbetleri ile gönüllerimizi ısıtan tüm misafirlerimize, şükranlarımızı sunuyoruz. Ayağınıza, yüreğinize sağlık. İyi ki varsınız.

Serkan Dikyurt, Başkanıma da hediyesi için çok teşekkür ederim. Sizin gibi dost ve kardeşlerimize elimizde gelenin en iyisini yapmaya hazırız.

Rabbim sizin gibi samimi ve değerli kardeşlerimizin sayısını arttırsın inşallah.’’ Şeklinde memnuniyetini dile getirdi.