KURUM MÜDÜRLERİNİ ARADI
Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette Fevzi çakmak mahallesi ve Bayrak tepe mahallesi muhtarları ve azalarının taleplerini dinleyen, mahallede yapılan kamu yatırımları hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Coşkun, Fevziçakmak Mahallesi Aile Sağlık Merkezi’nin gündeme gelmesi üzerine Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Dedecan’ı aradı. Aile Sağlık Merkezi çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Coşkun, muhtarlara ve azalara konu hakkında bilgi verdi.
Bayrak tepe mahallesi sakinlerine eğitim-öğretimi hizmeti veren Mareşal Fevziçakmak İlköğretim Okulu’nun konferans salonu talebinin, önümüzdeki dönem yatırım listesine alınması için bir çalışma yapılması yönünde Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ile görüşen Yalova Milletvekili Coşkun, okulun bu ihtiyacının karşılanmasını yakından takip edeceğini söyledi. Mahallelerin önemli taleplerinin karşılanması için anında girişimlerde bulunan Milletvekili Coşkun’a muhtarlar ve azaları Fevzi çakmak ve Bayrak tepe mahalleleri adına teşekkürlerini sundu.
KARETE-JUDO ÖĞRENCİLERİNİ İZLEDİ
Bağlarbaşı mahallesi muhtarı Mehmet Delioğlu’nu makamında ziyaret eden Milletvekili Temel Coşkun, Mehmet Delioğlu Gençlik ve Spor Kulübünde karate ve judo dersleri gören öğrencileri de ziyaret etti. Karate salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Karate ve judo gibi spor dallarının dünyada önemli bir kabul gördüğünü, bu sporun gençlerimiz arasında daha da yaygınlaşması gerektiğini ifade eden Milletvekili Coşkun’a öğrenciler spor müsabakaları gösterilerinde bulundular. Hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen genç sporcular, ziyaretinden ötürü Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkürlerini sundular.