Bayram namazını Gacık Köyü’nde kıldı ve Bayram namazı sonrasında köylülerle bayramlaştı. Yalova Valiliği tarafından Uygulama Otelinde düzenlenen Bayramlaşma töreninde protokol üyelerinin ve vatandaşların bayramını tebrik etti.

Yalova Valisi, Yalova Belediye başkanı, Jandarma İl komutanı, Emniyet müdürü, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü ile birlikte bayram ziyaretlerine devam eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, huzur evinde kalan yaşlıları ziyaret etti ardından Anadolu Kalkınma Vakfı sevgi evleri çocuk yuvasındaki çocuklara bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Milli piyango bakım ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocukları okullarında ziyaret etti, engelli çocuklar protokol üyelerine bayram dolayısıyla hazırladıkları müzik gösterisi sundular.

İtfaiye İl müdürlüğünde Yalova Belediyesi idarecileri, itfaiye erleri ve personeli ile bayramlaştı. Jandarma İl komutanlığı merkezinde askerlerle ve komutanlarla bir araya geldi, komutanlığın şeref defterini imzaladı. Emniyet Müdürlüğü binasında emniyet amirleri ve polisler, polis eşleri ve çocukları tarafından karşılanan heyet, emniyet teşkilatının bayramını kutladı.

Şehit aileleri ve gazilere ev ziyareti gerçekleştirildi. Yalova Valisi, Vali yardımcısı, Jandarma il komutanı, Emniyet müdürü, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü ile birlikte asker şehidi piyade er Medeni Aydın’ın ailesini ziyaret etti. Geçen hafta vefat eden şehit babası için aileye taziyelerini iletti. Şehit Polis Mesut Ersoy’un evine bayram ziyareti gerçekleştiren heyet, şehit polisin eşi ve kızlarının bayramını tebrik ettiler, şehit topçu asteğmen Kazım Parıltan’ın annesini evinde ziyaret ettiler.

Jandarma çavuş gazi Sebahattin Adçı’ya da ev ziyareti gerçekleştirildi. Şehit ve gazi aileleri yapılan ziyaretten dolayı Vali, Milletvekili, komutan ve müdürlere teşekkür ettiler.