Son kararname ile Çiftlikköy’e atanan Cengiz Karabulut’a yeni görevinde başarılar diledi.

        Hizmet etmenin esas olduğunu ve verilen görevlerin önemli sorumlulukları olan birer sebep olduğunu ifade eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Çiftlikköy’de, Altınova ve Armutlu’da olduğu gibi Kaymakam değişikliği yapılmıştır. Yeni Kaymakamlarımızın hepsini ziyaret ettim, ilçelerimize ve Yalova’ya dair değerlendirmelerde bulunduk. Her birisi ayrı güzelliğe ve öneme sahip olan ilçeleri ile Yalova’mız büyüyerek gelişiyor. Her ilçesinde kendi alanında en büyük ve ilk olma özelliği taşıyan projelerle Yalova günden güne bölgemizin en ilgi çeken ili durumuna gelmektedir. Yatırımcıların yakından takip ettiği, güvenli ve huzurlu bir yaşamın olduğu bir yer olarak anılmaktadır. Toprak değeri hızla artmakta, ilimizde muazzam bir gayrimenkul satış ve alış hareketliliği yaşanmaktadır. Yalova’mıza olan ilgi gün be gün artmakta ve ilimizin toprakları hızla değer kazanmaktadır.

Geçtiğimiz Cuma günü ilimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ü ağırladık. Vatandaşlarımızın sevgi seli ile karşıladığı Cumhurbaşkanımız, hem ilimizi hem de Yalova halkını övgü dolu sözlerle anmıştır. Sahip olduğu doğal zenginlikler ve jeopolitik konum itibariyle Yalova, yeşili ve mavisi ile bir marka kenttir.

Merkeze en yakın ve ilçelerimizin en büyüğü, sanayici ve yatırımcının öncelikli tercih ettiği yer olan Çiftlikköy, Yalova’nın gelişimi ve kalkınmasında önemli bir yere sahiptir. Tarım yapılan verimli toprakları ticari olarak ta ayrıca değerlidir. Çiftlikköy’de görev yapmak hassas, önemli bir o kadar da güzeldir. Kaymakamımız Cengiz Karabulut’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Altınova ve Armutlu’da görevlerine yeni başlayan Kaymakamlarımıza da hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdim, onlara da tekrar başarılar diliyorum. Bu vesile ile görev yapan önceki Kaymakamlarımıza da yapmış oldukları hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Milletvekili Coşkun, gün boyu programlarına devam etti. Kirazlı Sanayi Sitesinde 5 ay önce çıkan yangında dükkânlarını kaybeden Yalova Laminant şirketi sahipleri ve çalışanlarını ziyaret eden AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, sanayi esnafını da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.