Milletvekili Coşkun, Yalova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ile birlikte okullara ziyaretler düzenledi.

    Okul müdürleri ve yetkililere haber vermeden yapılan ziyaretlerde eğitim hizmetlerini de denetleyen Milletvekili Coşkun, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle okullarda durum değerlendirmesi yaptı. Sınıfları dolaştı, okulların ve dersliklerin fiziki yeterliliklerini yerinde inceledi.

Vatandaşlar Milletvekili Coşkun’un Çalışmalarından Memnun

            Milletvekili Coşkun, Cumhuriyet Ortaokulunda rehberlik öğretmenlerinin düzenlediği aileleri bilgilendirme toplantısında velilerle bir araya geldi, Saffetçam Ortaokulu’nda öğrencilere seslendi.

      Milletvekili Coşkun, Zübeyde Hanım Ortaokulu’nda öğretmenlerle bir araya geldi ve öğretmenlerin talepleri ve önerileri hakkında görüş alış verişi yaptı, beraberindeki Milli Eğitim il müdürü ve okul müdürü ile birlikte taleplere makul çözümler aradı.

     Öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından takdirle karşılanan okul ziyaretlerine devam eden Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Temel Coşkun, ziyaretlerine Müfettiş Hamdi Girgin İlk ve Ortaokulları, Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu ve Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu ile devam etti.

    Milletvekili Temel Coşkun’un okul ziyaretlerinden ve eğitim çalışmalarını okul okul gezip yerinde değerlendirmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Milletvekiline teşekkür ettiler, ilköğretim haftası çalışmalarından ötürü kendisini tebrik ettiler.

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Yeni ve Modern Hizmet Binasını İnceledi

   T.B.M.M. Çevre Komisyonu Üyesi, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, yapımı tamamlanan Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yeni hizmet binasını inceledi.

  Ziyarette Çevre ve Şehircililik il müdürü, il müdür yardımcıları ve kurum yetkilileri hazır bulundular.

       AK Parti hükümetleri döneminde kamu yatırımlarının basmakalıp düşüncelerle yapılmadığını ifade eden AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ‘Hizmet alanı ve hizmet edenin çalışma şartlarını bir bütün içerisinde değerlendiriyorum. Her alanda büyük yatırımlara imza atmaktayız. Ülke genelinde olduğu gibi Yalova’mız da adeta bir şantiye yeri. Her alanda her ilçede her köşede hizmet ve yatırımlar birbirini takip ediyor. Vatandaşlarımızın memnuniyetinin esas alındığı kamu hizmetleri daha güzel şartlarda veriliyor. Sağlıktan eğitime, ulaşımdan kentleşmeye, sanayiye, teknolojiye kadar her alanda yeni yatırım müjdeleri veriliyor, ülkemizde adeta değişim ve dönüşüm süreci yaşanıyor. İflas eden Avrupa ülkeleri, devletleri ve milletleri bizi gıpta ile izliyor. Krizlerin, soğuk ve sıcak savaşların yaşandığı bu koşullarda dahi kat edilen mesafelerin, elde edilen üstün başarıların kaynağını araştırıyorlar, soruşturuyorlar. İşte bütün bu başarıların temelini Sayın Başbakan’ımızın ifade ettiği gibi ülkesine, devletine ve milletine sevdalanmak, milletinin derdi ile dertlenmek, sevinci ile gülmek, aynı şekilde inanmak ve aynı kararlılıkta yürümek oluşturmaktadır. Biz, bu inanç ve azimle her alanda yaptığımız atılımlarla yatırım ve hizmetlerin standartlarını yükselttik, milletimizin hizmet beklentisini yukarılara taşıdık. Sorunlarını problemlerini öteleyen, adam sende deyip görmemezlikten gelen, menfi hesaplar peşinde koşan değil; problemleri irdeleyen, kaynağına kadar inen, çözüm önerileri getiren stratejilerle çalışmalarla, milletimizin desteği ve duasıyla hamdolsun, bugünlere geldik. Dünyayı kıskandıran, kendi başarılarımızla yarışan bir konumda ilerliyoruz ve ilerlemeye de devam edeceğiz’ dedi.

      Milletvekili Coşkun, ‘Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün adına yakışır yeni modern hizmet binasından tutun da ilimizin başlıca ihtiyacı olan, doğal zenginlikleri ve gelişim potansiyeli olan tüm alanlarda yatırım süreçlerimize başladık. Konuşmak yerine düşündük, durmadık gerek Yalova’da gerek Ankara’da girişimlerde bulunduk, beklemedik talep ettik ve sonucunda birçok eğitim, sağlık, ulaşım, gençlik ve spor, tarım, sosyal, kültürel yatırımın Yalova’mızda inşa edilmesi süreçlerini başlattık. Devam eden yatırımlarımızı bitirip hizmete açılmasını sağladıkça yeni adımlar atacak. Yalova’mıza ve Yalova halkına yakışır yeni hizmetlerin müjdesini ve sevincini de vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

       Ticaret İl Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, müdürlük çalışanlarını ziyaret etti, il müdür vekili recep Kırışgil’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.