Önceki günlerde AK Parti Çınarcık ve Armutlu ilçe teşkilatları iftar yemeğine katılan ve ilçelere yapılan kamu yatırımların son durumlarını değerlendiren Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ‘Armutlu ilçesinde yapımı tamamlanan çevre yolu, çalışmalarının tamamlanması ile Gemlik bağlantısından ilçe merkezine kadar önemli ulaşım talebini karşılamış olduk. Armutlu ilçemiz, halkımızın ulaşımdaki rahatlığından ve bu önemli çevre yolu yatırımdan duyduğu memnuniyeti gördük. Armutlu’da yaşayan vatandaşlarımızın böylece önemli bir talebini yerine getirdik.

      Öte yandan Termal’de yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmaları ile Termal ilçemizin de ulaşımında büyük bir rahatlama sağlandı. Oradaki yol çalışmalarımız ve asfaltlama hizmetlerimizden duyulan memnuniyet vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilmektedir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için öncelikli ve önemli olandır’ dedi.

       Coşkun, ‘Cuma günü itibariyle Çınarcık ilçemizde başlayacak olan yol çalışmaları ve asfaltlama hizmetleri Esenköy beldemize kadar devam edecektir. Çınarcık ilçe halkımızın ve Çınarcık’ta yaşayan vatandaşlarımızın en iyi bir şekilde ulaşım imkânlarına kavuşması için tüm ekiplerimiz bütün imkânlarını seferber etmişlerdir.

      KÖYDES projesi kapsamındaki yatırım ve destek çalışmaları ile köylerimizin su, altyapı ve yol çalışmaları ihtiyaçlar dâhilinde ve ihtiyaçların ötesinde ileriye yönelik kalıcı yatırımlar öncelikli olmak üzere devam etmektedir.

Yalova-Çınarcık-Armutlu kara yolu çalışmalarında şantiye çalışmaları hızla devam etmektedir. Esenköy’de yapılacak olan tünel bağlantısı haricindeki diğer yol kısmı 2013 yılsonuna kadar bitirilecektir. Tünelin tamamlanması ile kara yolunun tamamı ulaşıma açılacak ve Yalova-Çınarcık-Armutlu kara yolu inşallah tamamlanmış olacaktır’dedi.

     Ulaşım yatırımlarının da yakın takipcisi olduğunu söyleyen Coşkun, ‘Yalova için gerek Ankara’da gerekse Yalova’da yapılması gereken her şeyi özenle ve özveri ile yapmaktayım. Her fırsatta vatandaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini dikkate alarak çalışmalarıma devam etmekteyim’ dedi.

       AK Parti Altınova ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde, Altınova ilçe halkı ve partililerle bir araya gelen AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, yemeğe eşi Neriman Coşkun ile birlikte katıldı.

    İftar yemeğine Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis başkanı ve üyeleri, Çiftlikköy ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

     İftar yemeğine ev sahipliği yapan Altınova belediye başkanı Metin Oral ve AK Parti Altınova ilçe başkanı Hasan Zafer’e teşekkür eden Milletvekili Coşkun, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla birer birer sohbet etti.        İftar yemeğinden sonra bir konuşma gerçekleştiren Milletvekili Coşkun, “Altınova’ya getirilen Anadolu Lisesinin önemli bir eğitim yatırım, bu yıl Çınarcık ve Altınova’ya Anadolu Lisesinin kazandırılmasını önemsiyorum. Köylerimizi, beldelerimizi ve ilçelerimizi karış karış geziyoruz. Gölet, alt yapı ve sulama kaynakları projeleri hızla devam ediyoruz. İl genelinde büyük ölçüde eksikliklerimiz neredeyse tamamlandı. Küçük çaptaki gereksinimleri, sorunlarımızı da tespit edip çözümü için gerekli çalışmaları yapıyoruz. İl başkanımız ve teşkilatlarımızla, belediyelerimiz ve il özel idaresi ile birlikte yapılması gerekenlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz.

     Bir yandan da yaklaşan yerel seçimlere hazırlanacak ve milletimize hizmet yolunda tekrardan milletimizin karşısına çıkacak ve AK Belediyecilik anlayışı ile ilimize ve hemşerilerimize hizmet etmeye sizlerin desteği ile devam edeceğiz. Bu mübarek Ramazan akşamında Allah ibadetlerinizi kabul etsin diliyorum. Yaklaşan Kadir gecenizi tebrik ediyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum’ dedi.

Altınova ilçe merkezinde esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Coşkun, il başkanı ve il yöneticileri, Altınova ilçe başkanı ve ilçe yöneticileri, belediye başkanı ve partililer taziye ziyaretlerinde bulundular. Teravih namazını kıldıktan sonra da esnaf ziyaretlerini sürdürdüler.