Yalova Uygulama Otel’de, yemekli toplantı yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, gündem hakkında açıklama yaptı.

   Daha sonra Yalova Halk Eğitim Konferans salonunda, partisinin, Birleştirilmiş  İl Divanı Toplantısı'na katıldı.

      Yalova Uygulama Otel’deki toplantıya, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Yalova Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz, Yalova Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Asiye Korkmaz, sendika başkanları, işverenler ve Saadet partisi teşkilatı ve saadet partililer katıldı.

    Hükümetin yürüttüğü çözüm süreciyle ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, ‘Saadet Partisi olarak milletin emrindeyiz. Diğerleri öyle değil mi diyeceksiniz? Geriye dönüp baktığımızda milli görüşün kırk yıl önce söylediği sözler kendi kendine, gündeme geliyor. Barış çözüm süreci deniyor. Öncelikle şunu ifade etmek isteriz ki; akan kanın durmasını, fitne ortamının son bulmasını en çok biz isteriz. Yıllardan beri bu milletin birliği ve beraberliği için mücadele eden biz Milli Görüşçüler silahların susmasından ve barış ortamının oluşmasından ancak mutlu oluruz. Sonuç itibari ile huzur, barış bir an önce gelmeli ve akan kan durmalı, gözyaşları dinmelidir’ dedi.

     Milli Görüş'ten ayrılanlara seslenen Kamalak, sitemde bulunarak, ‘Ne kötülük gördünüz de bırakıp gittiniz’ dedi.

Haber Foto: Gamze Yüksel