Ak Parti İl Başkan'ı Yusuf  Ziya Öztabak oda ziyaretlerini sürdürüyor,bu ziyaretler esnasında  Öztabak’a İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tutuk, Merkez ilçe Başkanı Umut Güçlü, Yalova İl Genel Meclis Üyesi Fehmi Öncü ve Belediye meclis üyesi Fahrettin Yıldız da eşlik etti.

 

Proje ve çalışmalarda tam destek

Oda ziyareti hakkında açıklamada bulunan Yusuf Ziya Öztabak şunları ifade etti;“AK Parti İl teşkilatları olarak programlarımız içerisinde STK ziyaretlerimiz yer almaktadır. Bu çerçevede Yalova Minibüsçüler odasını da ziyaret ederek bir takım istişarelerde bulunduk. Güncel siyasi ve sosyal konularda sohbetler yaptık.Kongre sonrasında yeniden göreve seçilen ve hizmetlerine kaldıkları yerden devam edecek olan, oda Başkanımız Sayın Sefer Keskin’i tebrik ettik.

Oda Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.Ayrıca yapacakları her hayırlı proje ve çalışmalarda iktidar partisi olarak yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyorum dedi.