Mirart Hotel Boutique & Spa, 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü, basın mensuplarına iftar yemeği programı düzenledi.

  Rüstem Paşa Mahallesi, Sema Sokak, No: 7 adresinde bulunan Mirart Hotel Boutique & Spa İşletme Sahibi Yasin Tanyeri ve Operasyon Sorumlusu Furkan Fitoz basın mensuplarını ağırladı.

  Operasyon Sorumlusu Furkan Fitoz, iftar yemeği sonrası oteli gezdirerek odalar, sosyal alanlar, SPA üniteleri hakkında bilgiler verdi.

  Farklı oda seçenekleri ile müşterilerine çeşitli imkanlar sunan Mirart Hotel Boutique & SPA’da Standart Oda, Aile Suiti, Engelli Odası, Delüks Oda, Kral Dairesi mevcut.

  Sıcak Taş Masajı, Bali Masajı, Shiatsu Masajı, Thai Masajı, Aroma Terapi Masajı, Ayurveda Masajı gibi farklı masaj hizmetleri sunmakta.

  Pastel renkler ile dekore edilen odalar, mekanlar sadelikleriyle sakinlik hissi vermekte olup renk uyumları sanatsal bir etki oluşturmakta.

   Mirart Hotel Boutique & Spa İşletme Sahibi Yasin Tanyeri, Ramazan ayından sonra tekrar basın mensuplarıyla bir araya gelmek istediğini belirterek katılımlarından dolayı Yalova Medyasının yerel, ulusal temsilcilerine katımlarından dolayı teşekkür etti.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter