Genel Başkan İnce’yi, Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener ve Genel Merkez tarafından onaylanması beklenen 20 kişilik Kurucu İl Yönetim Kurulu üyeleri Yalova girişindeki İpek Kağıt Fabrikası önünde karşıladı. İnce karşılamanın ardından parti otobüsü ile şehir merkezinde tur atarak Yalovalıları selamladı.

Genel başkan olduktan sonra ilk defa memleketi Yalova’ya gelen Muharrem İnce, araç konvoyu ve çiçeklerle karşılandı. İnce’nin bazı sevenleri kendisini Cumhuriyet Caddesinde, “Yalova’nın gururu, Türkiye’nin umudu. Memleket’inize hoş geldiniz” pankartıyla selamladı.

“Sayın İnce oldukça memnun kaldı”

Şehir turu boyunca Muharrem İnce’nin yanında yer alarak vatandaşları selamlayan İl Başkanı Ertan Şener ise, “Yalova’mızın gururu, Memleket’imizin umudu. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’yi çok güzel bir şekilde karşıladık. Tüm Yalovalılara göstermiş̧ oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederim.

Genel Başkanımız Sayın İnce, genel başkan olduktan sonra ilk kez geldiği Yalova’mızda gördüğü ilgiden, karşılaştığı sevgi selinden son derece memnun kaldı. Araçları ile katılıp destek veren yüzlerce hemşerimize, hepimizin can güvenliğini, konvoyun güvenle ilerlemesini sağlayan başta İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık olmak üzere tüm Polislerimize çok teşekkür ederim.” dedi.