Yalova Merkez Köy ve Mahalle Muhtarları adına Yalova İli Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Kandemir; “Bizler Yalova Merkez Mahalle köy muhtarları ve Kadıköy beldesi muhtarları olarak, kimimizin ilk dönemi, kimimizin birden fazla dönemidir. Bu zamana kadar bulunduğumuz mahalle ve köylere hizmet etmenin onurunu ve şerefini yaşamaktayız.

  2014-2019 döneminde mahalle ve köylerimize iyi ve güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Bu dönem içerisinde Cumhurbaşkanımız Sn: Recep Tayyip Erdoğan’ın biz muhtarlara verdiği önem ve kazanımlar için kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz.

  Önümüzdeki dönemde yapılacak 31 Mart seçimlerinde Yalova Merkez Mahalle Muhtarları; Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Kemal Kaya. Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Osman Akgün, Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Şükrü Bakkal, Bayraktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Esmer, Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman, Fevziçakmak Mahallesi Muhtarı Mehmet Tokay, Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Şerafettin Dikbaş, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Bahri Üstün, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Recep Polat, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Koçal, Paşakent Mahallesi Muhtarı Nihat Turhan, Rüstempaşa Mahallesi Muhtarı Orhan Kaya.

     Merkez Köy Muhtarları; Elmalık Köyü Muhtarı Melih Boz, Esadiye Köyü Muhtarı Hidayet Yılmaz, Güneyköy Muhtarı Mehmet Emin Baysal, Hacımehmet Köyü Muhtarı Ahmet Güden, Kazimiye Köyü Muhtarı Akın Öztürk, Kirazlı Köyü Muhtarı Mustafa Temel, Kurtköy Muhtarı Ali Kızılırmak, Safran Köyü Muhtarı Necmi Metan,  Samanlı Köyü Muhtarı Çetin Pehlivan, Soğucak Köyü Muhtarı Orhan Acar, Sugören Köyü Muhtarı Osman Karataş.

   Kadıköy Belde Muhtarları; Kadıköy Merkez Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, Kadıköy Özden Mahallesi Muhtarı Turan Çağlar olarak tekrar aday olduğumuzu kamuoyuna paylaşıyor.

   31 Mart Yerel seçimlerinde, İlimizin tüm muhtar adaylarına, siyasi partilerin Belediye Başkan adaylarına, İl Genel meclis üyeleri adaylarına, Belediye meclis üyesi adaylarına başarılar diliyoruz. Yalova yerel seçimlerinin ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allahtan niyaz ediyoruz” dedi.

   Mahallerde hizmetler yapıyorsunuz, asıl mahallelilerin ihtiyaçları ile ilgilenen müessese belediyeler, bu dönem içerisinde belediyenin hizmetlerinden mahalleliler yeterince faydalanabildi mi? sorusuna Kandemir; “Seçilir seçilmez Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret ettim. Sizlerde seçildiniz bizler de seçildik. Bizlere bir gelirseniz; biz size beş geliriz. Amacımız Yalova’ya hizmet, ülkemize hizmet etmek. Bu zaman kadar, bizlere vermiş olduğu değer, bizlerle eş güdümlü olarak Yalova’ya hizmet etme bakımından huzurunuzda Başkanımız Vefa Salman’a muhtarlarım adına teşekkür ediyorum. Her hafta toplantılar yaptık, Başkanım destek verdi” dedi.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter