Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanlığına, partinin Korgun İlçe Başkanı olan Metin Erdoğmuş getirildi. Erdoğmuş'tan boşalan Korgun İlçe Başkanlığı görevine ise Mücahit Soysal atandı.

Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanlığına gelen Erdoğmuş ve Soysal, mazbatalarını İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci'den aldılar.

Müjdeci, konu ile alakalı olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajında, “Korgun İlçe Başkanımız Metin Erdoğmuş Çankırı Merkez İlçe Başkanlığına atanarak görevini Mücahit Soysal’a devretmiştir.

Her iki ilçe başkanımıza da yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Yeni seferlere yeni zaferlere inşallah” ifadelerine yer verdi.

“İktidar partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partimize katılımlarda büyük oranda artış var”

Ayrıca Yeniden Refah Partisi’nin güncel üye bilgilerini de paylaşan Müjdeci, “Üye sayımız 300 bini aşmış durumda. Özellikle iktidar partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partimize katılımlarda büyük oranda artış var. Üyelerimizin yüzde 80’i ise 18-25 yaş aralığındaki genç nüfustan oluşmakta. Güzel Çankırı’mızda ise üye sayısında 2 bin seviyesini yakaladık elhamdülillah. Hedefimiz 2022 yılında bu rakamı en az iki katına çıkarmak. Vatandaşlarımız bizlere teveccüh gösteriyor, güveniyor. Partimize gelerek bizimle dertleşen, sıkıntılarını paylaşan esnaf ve vatandaşlarımızın hepsi de ‘Refah istiyoruz’ diyorlar. Refah’lı günler yakın inşallah.” açıklamalarında bulundu.