Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, aşıyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Cüneyt Özdemir ise konuyla alakalı olarak, "Bunlar tamamen zırvalık, hiçbir bilimsel dayanağı yok" ifadelerini kullanmış ve üslubu ile ilgili eleştiri almıştı.

Aksine, yaşananlar üzerine Yeniden Refah cephesinin kendilerine 'cevap hakkı' doğduğu gerekçesiyle iletişime geçtiğini iddia eden Özdemir, "Hayır cevap hakkı doğmadı. Bu platformu, özellikle aşı karşıtlarının bu zırva iddialarını yaymaları için kullanmalarına izin vermeyeceğim" diyerek aynı üslubu sürdürmeye devam etti.

 

"Sizin de kimliğiniz belli oldu"

Özdemir'e en sert cevap ise Yeniden Refah'ın en genç isminden geldi. Yeniden Refah Partisi Medya ve İletişim Başkanı ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi (MKYK) Muhammed Fatih Müjdeci (27); Özdemir'e, Cemil Meriç'in "Üslubun kimliğindir." sözüyle karşılık verirken, "Sizin de kimliğiniz belli oldu." diyerek açıkça tepki gösterdi.

 

"Siz zırvalamayı tercih etmişsiniz"

 Müjdeci, Özdemir'in üslubunu eleştirdiği açıklamasında, "Dr. Fatih Erbakan'ın açıklamalarını dinleme iradesi gösterebilseydiniz bizim aşıya değil, içeriği belli olmayan sıvıya ve dayatmalara karşı olduğumuzu anlayabilirdiniz. Ama siz zırvalamayı tercih etmişsiniz. Ne demişti Cemil Meriç; Üslubun kimliğindir. Sizin de kimliğiniz belli oldu." ifadelerini kullandı.