Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Çankırı İl Başkanı Fatih Müjdeci, 'Z Kuşağı gençliğinin önümüzdeki dönemde Türkiye'de siyasete yön vereceğini düşünüyorum. Bu gençlerin isteklerine kulak tıkayan partilerin, siyasi bir geleceğinin olduğunu düşünmüyorum.' dedi.

Partimiz gençliğin anahtar partisidir

'Yeniden Refah Partisi, geleceğin partisidir, gençlerin partisidir.' diyen Müjdeci,  "Partimiz, gençliğin anahtar partisidir. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın, Türkiye'nin en genç Genel Başkanı oluşu bunun en büyük göstergesidir.

'Burada gelecek var!' sloganıyla yola çıkan partimizin yüzde 75'ini, 18-30 yaş arası gençler oluşturuyor. Bir yıl içerisinde 81 İlde, 700'den fazla ilçede teşkilatlanmasını tamamlayarak, Türkiye genelinde 250 bini aşkın üyeye ulaşan Yeniden Refah Partisi'nin siyasi başarısının arkasında gençler vardır. Üst yönetim organlarından başlamak üzere tüm teşkilat şemasına ve parti içi birimlerine baktığınız zaman gençlerin gücünü fark edeceksiniz." şeklinde konuştu.

Z kuşağının tercihleri siyasete yön verecek

'Z Kuşağı' olarak adlandırılan gençlerin, önümüzdeki dönemde Türk siyasetine yön vereceğini öne süren Müjdeci, "2023 yılında 7 milyon genç oy kullanacak. Bu gençlerin isteklerine kulak tıkayan, görmezden gelen mevcut siyasetçilerin, partilerin siyasi bir geleceklerinin olduğunu düşünmüyorum. Buradan Türkiye'nin geleceğinde önemli kademelerde görev alarak, parti yönetimine dahil olmak isteyen tüm gençlerimizi de Yeniden Refah Partimize davet ediyorum." ifadesini kullandı.