Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, kaldırımlarda bulunan yabani otlar temizlenirken, cadde ve sokaklar da süpürüldü ve yıkandı. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğünün yapmış olduğu ortak çalışması doğrultusunda sokak hayvanlarının beslenmesi temizlik görevlileri tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çil; “Mahalle temizlik programımız kapsamında, Mustafa Kemalpaşa Mahallesindeyiz. Mahallemizin tüm ana arter ve ara sokaklarında detaylı bir temizlik yapıyoruz. Süpürme, yıkama ve yabani ot temizliği gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız esnasında Veteriner İşleri Müdürlüğümüzle ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma kapsamında sokak hayvanlarının besleme işlemini yapıyoruz” dedi.

Muhtardan teşekkür

Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Mustafa Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Reşat Köroğlu ise; “Yalova Belediyesi tarafından yapılan bu temizlik çalışmasından dolayı mahalleli olarak memnun kaldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.