23 Kasım 2018 Cuma akşamı, İstanbul Ümraniye Vals Düğün Salonunda yapılan nişan törenine, Şişman ve Sarıoğlu aileleri, Kübra ve Burhan’ın arkadaş ve dostları katıldı.

  Nişan yüzüklerinin takılacağı sahneye alkışlar arasında gelen nişanlı çiftin, heyecanları ve mutlulukları görülmeye değerdi.

 Nişan yüzüklerinin alkışlar arasında Kübra Şişmanoğlu ve Burhan Sağıroğlu’na, Polis Başmüfettişi Cemal Dalman tarafından takılmasının ardından ilk dans da büyük bir heyecan içinde gerçekleşti.

  Alkışlar arasında bu defa nişan pastasını kesen genç çiftler, takı merasiminin ardından, canlı müzik eşleğinde, horonlarla, halaylarla mutluluğun, coşkunun adeta fotoğrafını çektiler.

  Geç saatlere kadar canlı müzik eşliğinde eğlenen Kübra Şişmanoğlu ve Burhan Sağıroğlu ailelerinin; akraba ve dostları bu önemli gecede dolasıya eğlendiler.

  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Çınarcık Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı, Çevre Gazetesi Muhabiri Şükran Uzunkaya’da nişan töreninde hazır bulundular.

  Tek evladı, Kübra Şişmanoğlu’na düşkünlüğü ile bilinen Kemal Şişmanoğlu, sosyal medya hesabından; ‘Acılar paylaşarak azalır, sevinçler ise paylaşarak çoğalır.

  23 Kasım Cuma günü, varlığım, canım, babasının bir tanesi prensesim kızım Kübra’nın nişan törenini icra ettik. Nişan töreninde katılarak bizi onurlandıran, cemiyetimize şeref veren başta Söğütağıl köyünden komşularımız, eş, dost akrabalarımıza, Tekirdağ’dan, Çerkezköy’den, Yalova’dan, Çiftliköy’den, İstanbul’dan, Ümraniye/Karabekir-Dumlupınar Mahallelerinden katılarak bizi yalnız bırakmayan, komşularımıza, eş, dost ve nişan törenimize gelemeyip telefonla arayıp mazeretleri bildirip bu mutlu günümüzde yanımızda olan herkese, sonsuz teşekkür eder, saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Yüce Rabbim dostlarımızın eksikliğinizi hiçbir zaman göstermesin. Rabbimden, siz değerli dostlarımıza sağlıklı sıhhatli ömürler vermesini temenni ediyorum’ şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Samet Berat Bicup