Gazetemize açıklama yapan Nazomed Güzellik ve Estetik Merkezi İşletme Sahibi Uzman Estetisyen Nalan Büyük Akkan; “Nazomed’den yapacağınız her işlem için çekiliş numarası almayı unutmayın yeni yılda yaptığımız indirimler 2020’nin mart ayına kadar devam edecek.

Bu yıl da bereketli bir yıl geçirmek istiyoruz. Güzellik Merkezimizin 23. yılını kutladığımız bu yıl da yine hijyenden ödün vermeden kaliteli ve organik ürünlerimizle dünya markalarıyla ve işlemlerle yeniliklere devam ediyoruz.

2019’da yenilediğimiz güzellik ve estetik işlemlere yeni katılan örümcek ağı yüz germe, Fransız yüz asma, son teknoloji saten yüz germe, fokus hıfu ameliyatsız yüz germe, pleksr de eklendi. Ayrıca botoks ,dolgu somon DNA’sı, dermapen tıziano, kalıcı fondöten, mezoterapi, saç çıkartma işlemi, hair mezoterapi, mikroblyding (kaş kıl tekniği,) eyeliner, dudak kontürü, cilt bakımı, kimyasal peeling, antiage, hyronik asit, gençlik aşısı, PRP, GRP, zayıflama, masaj lazer epilasyon, kılcal damar tedavisi, keke tedavisi, baybface ayrıca agda, kaş tasarım, manikür, pedikür, jel tırnak, kalıcı oje, tırnak süsleme, Rus kirpiği, 2D, 3D, 4D, kirpik lifting, kirpik botoks, kirpik perması, saç kesimi, saç boyası, saç bakımı, saç botoksu, saç uzatma sistemi, boncuk kaynak, keratin kaynak, mikro kaynak, tress kaynak, çıtçıt kaynak, saç açma, röfle, ombre, sombre, renkli saç takımı, saç aksesuarları, gelin başı, nişan başı, profesyonel makyaj, yeni yıl makyajı, son trent yeni yıl saç modelleri, yeni yılda sevdiğinize alabileceğiniz değişik hediyeler İle hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Herkesin yeni yılını kutlar; mutluluk, sağlık, başarı, bol kazanç temenni ederiz.