24 yıldır bu meslekte olan Uzm. Est. Nala Büyükakkan, müşteri memnuniyetinin ve güvenin her şeyden önemli olduğunu söyledi ve içinde bulunduğumuz pandemi ilan edilen Covid-19 sürecini nasıl geçirdiklerini anlattı.

“Koronavirüs herkesi etkilediği gibi bizi de etkiledi ama kendimizi iyi hissetmemiz için hayatın devam etmesi gerekiyor bu yüzden çalışmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin de kendilerini iyi hissetmeleri için güzellik sektörü devam etmeli.

Birçok hizmet sunuyoruz müşterilerimize ihtiyaca göre birçok alanımız var. Merkezimizde Kuaför bölümümüz, lazer epilasyon bölümümüz, kalıcı oje bölümümüz, manikür pedikür bölümümüz ve cilt bakımı, tıbbi işlemler bölümümüz ayrı. Bütün işlemler temizlik ön planda olacak şekilde yapılıyor. Müşterilerin kendini rahat ve güvende hissetmesi çok önemli.

Biz bir aile şirketiyiz. Ben, oğlum, gelinim ve bir elemanımız var 4 kişiyiz. Anlaşmalı doktorumuz 15 günde bir geliyor.

Nazomed Güzellik ve Estetik Merkezinde;

Cilt bakımı, HydraFacial, ameliyatsız örümcek ağı yüz germe, Fransız askısı, PRP, saç mezoterapisi, yüz mezoterapisi, 4D yüz vücut germe, fokus ultraterapi hıfu, gençlik aşısı, somon DNA’sı, tiziano, Lazer Epilasyon, Vücut Spa, kese, köpük, peeling işlemlerini ben gerçekleştiriyorum.

Manikür, pedikür, dudak kontürü, kalıcı eyeliner, kalıcı oje, kirpik lifting, 3D kirpik, kıl tekniği, Kaş Laminasyonu Marianna Karaman tarafından yapılıyor. Botoks, Dolgu, dudak dolgusu, yüz dolgusu gibi tıbbi işlemler ise merkezde olan doktor tarafından yapılıyor.

Yine kalıcı kaş, kalıcı eyeliner dudak renklendirme, ağda, kaş tasarım, saç similasyonu, röfle, boya, gelin makyajı gelin, nişan başı, maşa, tost, kaynak saç gibi işlemler Raziye Hanım tarafından yapılıyor. Müşterilerimizi kesinlikle randevu vererek alıyoruz bu esnada Brezilya Fönü, saç keratin bakım, kalıcı fön ve diğer saç bakımları da oğlum Fatih tarafından yapılıyor.

Allah nasip ederse yılbaşından sonra da Q Switch lazer ilk kez Yalova’da olacak. Biz siparişimizi verdik. Yaşlılık lekelerini, yüzdeki güneş lekeleri, doğum lekeleri, eldeki yaşlılık lekeleri için kullandığımız bu lazeri sizlerin hizmetinize sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu müjdeli haberi de size vermekten çok mutlu oldum.

Sosyal mesafe, maske, galoş, tek kullanımlık ürünler ve steril ortam istiyorsanız Nazomed’i tercih etmenizi tavsiye ederim. Sağlıkla kalın” şeklinde konuştu.