HABER: Abdullah Bozkurt

Yıllardan beri sektöründe lider kasap Necdet Altın, “1979’dan beri Yalova’da hizmet etmekteyim. Hep çiğ et ile uğraşırdık, biraz da pişmişiyle uğraşalım dedik. Pişmiş et işine girmemiz aslında müşteri talepleri doğrultusunda oldu. Dükkanımızın yanındaki dükkân da boşalınca böyle bir fırsat bulduk. Bizde burayı değerlendirdik. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Müşterilerimiz burayı çok sevdi” ifadelerini kullandı.

Necdet Altın, “Müşterimiz hiçbir şekilde mahcup olmaz”

Kasap Necdet Altın, tüm pişmiş etleri müşteriler ister porsiyon ister kilo olarak alabileceğini ifade etti. Altın, “Biz pişmiş etlerimizi porsiyon olarak ta pişmiş olarak ta satıyoruz. Kasap köfte, pirzola, antrikot, tavuk kanat, biftek, bonfile, pişmiş olarak kilo ile alabilir. Özel bir misafiri vardır, onu bize bir gün öncesinden haber verir ve biz müşterimizi yönlendiririz. Müşterimiz hiçbir şekilde mahcup olmaz. Müşterimizin mahcubiyeti bizim mahcubiyetimizdir. Pişmiş etlerimizin tüm çeşitlerini porsiyon ve kilo olarak müşterimizin hizmetine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Altın’dan Yalova halkına mesaj

Kasap Necdet Altın gazetemiz aracılığıyla Yalovalılara seslendi. Necdet Altın, “Tüm Yalova halkını bekliyoruz. Hizmetimizde sınır yok. Çiğ ve pişmiş et olarak hizmet sunuyoruz. Kendi besimiz var. Kasap olduğumuz için kurban işi de yapıyoruz. Yalovalılara hayırlı olsun diyorum. Şimdiden afiyet olsun, buyursun gelsinler” şeklinde konuştu.