Negmar’ın Tavşanlı Belediyesi ve Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Eskihisar Tavşanlı hattındaki gemilerinde gerçekleştirdiği etkinliğe; Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Genel müdürü Eşref Serbes, Yalova Tavşanlı’da bulunan okullardan öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.   

  Negmar’ın Eskihisar Yalova (Tavşanlı) hattındaki feribotlarında deniz yolculuğunun keyfini doyasıya çıkaran minikler, bir 23 Nisan geleneği olarak kaptan koltuğuna oturup dümenin başına geçti.

  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda miniklere deniz ve seyahat kültürünü tanıtmayı ve onlara bir bayram hediyesi vermeyi amaçlayan Negmar, çocuklara Eskihisar-Tavşanlı hattında deniz yolculuğu deneyimini yaşatarak, unutamayacakları anlar sağladı.

  Tavşanlı İlkokulu’ndan gelen öğrenciler geminin tüm bölümlerini gezme fırsatı bulurken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

  Negmar, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında gün boyu seyahat eden tüm çocuklara Puzzle, Hikâye ve Boyama Kitabı, Boya Kalemleri ve Türk Bayrağı da hediye etti.

  NEGMAR Genel Müdürü Eşref Serbes yaptığı açıklamada, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Kaptan köşkümüzü çocuklarımıza emanet ettik. Bu anlamlı günlerinde onlarla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz’ dedi.

  Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar NEGMAR ailesine teşekkür ederek, ’Çocuklar için farklı bir etkinlik oldu. Çocuklarımızın merak ettikleri kaptan köşkünde eğlenceli vakit geçirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verdi.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran