Deniz taşımacılığı sektörünün önde gelen firmalarından NEGMAR, Eskihisar-Tavşanlı hattında Ramazan Ayı boyunca iftar ve sahur vakitlerinde; motosiklet, otomobil, kamyonet, kamyon, tır ve otobüs sürücülerine kumanya ikram ediyor.

  NEGMAR Vardiya Amiri Yücel Yazıcı gazetemize yaptığı açıklamada, ’İftar saatinde 2 liman için ortalama 300, sahur için ise yaklaşık olarak 150 adet kumanya ikramında bulunuyoruz.

  Bu sene ilk defa düzenlediğimiz kumanya dağıtımı, Ramazan Ayı süresince devam edecek’ dedi.

  Sürücülerden gelen tepkilerin çok olumlu olduğunu söyleyen Vardiya Amiri Yücel Yazıcı, ‘Sürücüler bu hizmet karşısında önce şaşkınlık yaşıyorlar. Yapılan bu hayırlı hizmetten oldukça memnun olduklarını görüyoruz.

  Kumanya ikramımızdan dolayı NEGMAR Taşımacılığını tercih edenler olduğu düşüncesindeyiz. Diğer firmalarda böyle bir ikram olmadığından, iftar saatlerinde sürücülerin tercihi NAGMAR Taşımacılık oluyor’ şeklinde bilgilendirmelerde bulundu. 

  Yücel, ‘Sandviçler doyurucu, yanında meyve suyu, su ve hurma ile kumanyayı tamamlamış oluyoruz. Bir araçta kaç kişi varsa, onlara da bu kumanyadan ikram ediyoruz. Sürücüler bu hizmetten genel olarak çok memnunlar’ ifadelerine yer verdi.

Otomobil gidiş-dönüş 125 TL

  Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattındaki seferlerine Temmuz 2013 yılında başlayan ve bugüne kadar 1 milyonun üzerinde araç ile 7 milyonun üzerinde yolcu taşıyan NEGMAR, yılda ortalama 40 bin sefer yapıyor.


  NEGMAR, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında; Otomobil 70 TL (Gidiş-Dönüş 125 TL), Kamyonet 80 TL (Gidiş-Dönüş 150 TL), Kamyon 135 TL (Gidiş-Dönüş 260 TL), Otobüs 135 TL (Gidiş-Dönüş 260 TL), Tır 190 TL (Gidiş-Dönüş 370 TL), Motosiklet 20 TL (Gidiş-Dönüş 35 TL) tarifesi uygulanıyor.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran