Bayileri ile el ele verip ortak payda da buluşan Nevten Tente Pergole İthalat ve İhracat Şti. Yalova’da kış bahçesi kültürünün geliştiği bu dönemlerde alanında sanayici olmayı başardı.

Ürün yelpazesinde Motorlu Pergola Bioklimatik Rolingroof, Giyotin Cam, Cam Balkon, Mafsalli Tente,Kasetli Tente, Zip Perde ve Wintent sistemleri bulunan Nevten Firması, otomasyon teknolojisi ile  konforlu alanların oluşması için bayileri ile el ele dünyaya hizmet sunuyor.

Nevten Fabrika Müdürü Ömer Samancı gazetemize yapmış olduğu açıklamada; “Nevten Firması olarak sloganımız ‘’Dünya’ya Üretim’’dir.

Evlerin teras ve bahçeleri, kış bahçeleri, kafeler, restoranlar bizimle konfor buluyor.

İlimizde, ülkemizde ve dünya da bir marka oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şuanda yaklaşık 30 ülkede ürünlerimiz konforlu ve ferah mekanların kapatmalarını sağlıyor. Hedefimiz alanımızda dünyanın en iyisi olmak. Nevten Firması olarak aile şirketi olmanın avantajları ile gecemiz gündüzümüz işimiz.

Sektörde bayilerimizle oluşturduğumuz ağ ile evvela güven anlayışındayız. Bu sektörde öncüler arsında olmanın büyük zorluklarını hep yaşadık ancak her daim güven ilkesinden asla taviz vermedik. Çok şükür ki şuan ülkemizde ve dünyada tercih edilen bir firma haline geldik.

Hedefimiz alanımızda dünyanın en iyileri arasında yer almak. Memleketimiz için istihdam ve ihracat anlayışı bize tarifi imkansız mutluluklar veriyor. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yatırımlardan asla geri durmadık. Ülkemize inanıyor ve güveniyoruz” dedi.