Nevzat Samancı, yaklaşık 100 kişilik kalabalık bir destekçi gurubuyla AK Parti Altınova İlçe Binası’na gelerek müracaatını yaptı.

AK Parti Tavşanlı Belde Başkanı İsmet Samancı da kardeşini bu önemli gününde yalnız bırakmadı. AK Parti Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Banu Sarı, AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Sağıroğlu ve Belde teşkilatı da oradaydı.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer; “Nevzat kardeşimiz bizim yükümüzü uzun zamandır çekiyor. Basınla alakalı her zaman bize destek olan ve sıkıntılarımızı çeken bir kardeşimiz. Öncelikle bu desteğinden dolayı huzurlarınızda kendisine teşekkür etmek istiyorum. Şimdi de başkan aday adayı olarak bugün ilçe binamızda. Rabbim önünü, bahtını açık etsin. Hepinize destek verdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hasan Zafer’den sonra sözü alan Nevzat Samancı; “AK Parti’nin ülkemize yapmış olduğu hizmetler ortada. Biz de AK Parti’ye yakışan bir tablo sergilemek için AK Parti çatısı altında bu hizmet kervanına biz de aday adayıyız dedik. Partimiz bu hususta bizlere görev verirse, gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Aday adayı olan sevgili kardeşlerim ve ağabeylerim var. Allah onlara da yardım etsin. Bu kutsal görevi kim en iyi şekilde yerine getirecekse Allah ona nasip etsin. Buraya kadar gelen herkesten Allah razı olsun diyor, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasından sonra Samancı, getirdiği tatlıyı herkese kendi elleriyle dağıttı. Birlik beraberlik mesajları ile en son dışarıda toplu bir fotoğraf alındı ve başvuru sona erdi.

Nevzat Samancı Kimdir?

15.01.1986 Doğumlu. 1993-2001 Tavşanlı Şehitlik İlköğretim Okulu, 2001-2004 Bülent Özyürük Çok Programlı Lisesi, 2006-2008 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ticaret Bölümü, 2008-2010 Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü, 2009 Yılında Gazetecilik Mesleğini icra etmeye başladı. Anadolu Ajansı Altınova İlçe Sorumluluğunu icra etti. 2010 Yılında Gazetecilik Mesleğinin yanında girmiş olduğu ticaret hayatında bugün ismi ‘’Nevten’’ olan aile şirketinin kurucusu oldu. Otomasyon Tente-Pergole Sanayi alanındaki şirketi, bugün yurt içi ve yurt dışına hizmet vermektedir. Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliğinde 3 dönemi devirdi. 2014 yılı itibari ile Yalova Müstakil Sanayi İşadamları Derneği
(MÜSİAD) Üyeliği, 2018 yılı itibari ile Yalova Müstakil Sanayi İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyeliği'ne geçti. Samancı, evli ve bir çocuk babası.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Öztürk