Okul ziyaretlerinde Milli Eğitim Şube Müdürü, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ve il kadın kolları başkanı hazır bulundu. Liselerde gençlerle sohbet eden, gençlerin sorularını yanıtlayan Milletvekili Temel Coşkun, gittiği okullarda öğretmenler odasındaki zümre toplantılarına katıldı, öğretmenlerle bir araya geldi. Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler eğitim-öğretim kurumlarını ziyaret ederek eğitim taleplerine öncelik ve önem veren çalışmalarından ötürü Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkür etti. Yalova Milletvekilinin okulları dolaşarak, taleplerini ve önerilerini dinleme hassasiyeti gösterdiğini, Yalova’nın eğitimde şanslı bir il olduğunu ifade ettiler.

Çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz

Okullarda talepleri dinleyen ve notlarını alan, bazı okulların talepleri için ziyaretler sırasında Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilgili birimlerini arayarak destek isteyen Milletvekili Temel Coşkun, “İlköğretim haftasının başlaması ile birlikte her sene olduğu gibi bu sene de okul ziyaretlerimizi yapıyoruz. Çocuklarımızın eğitimi için daha fazla ne yapabiliriz, talepler ve öneriler doğrultusunda okullarımızın verimliliğini daha fazla nasıl artırabiliriz diye müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle görüş alış verişlerinde bulunuyoruz.

Çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz. Okul ziyaretlerimizde bize iletilen taleplere yerinde çözüm getirmek için toplantılar düzenliyoruz. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin ziyaretlerimizden duydukları memnuniyeti görüyorum, fark ediyorum. Sadece derslik, öğretmen, araç, gereç ve teknolojik donanım desteği ile değil, eğitime olan göstermiş olduğumuz özel ilgi ve önemle gençlerimizi, yarınlarına en güzel şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Gittiğimiz okullarda bizleri misafirperverlikle karşılayan değerli öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve okul müdürlerimize teşekkür ediyorum. Velilerimizin, okullarımıza adeta evleri gibi sahip çıkarak her türlü fedakârlığı çekinmeden göstermesi, öğrencilerimizi ve eğitim camiasını olumlu bir şekilde etkilemektedir. Okul Aile Birliklerine ve öğrenci velilerine bu hassasiyetlerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Merkez’deki okulları tek tek ziyaret etti

İlçelerdeki okul ziyaretleri ardından Merkez’de okul ziyaretlerine devam eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 15 okul ziyareti yaptı. Böylece Merkez’de bulunan anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, lise ve Anadolu liselerinin hepsini dolaştı.

Günün erken saatlerinde başlayan ziyaretler Termal Fen Lisesi, Esvet Sabri Aytaşman Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 75. Yıl Ziya Gökalp İlkokulu, Bahçeşehir Koleji Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi, Şehit Osman Altunkuyu Anadolu Lisesi, Kadıköy İlkokulu ve Ortaokulu, Anadolu Öğretmen Lisesi, Kaşgarlı Mahmut Ticaret Meslek Lisesi, Şaban Temüge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Hüseyin Alkaş İlkokulu ve Ortaokulu, Ticaret meslek Lisesi, Sevim Göğez İlkokulu ve Ortaokulu, Bahçelievler İlkokulu ve Yalova Anadolu Lisesine yapıldı.