24 Kasım Öğretmenler Günü çelenk sunma programı, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü çelenk sunma programına; Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Eski Genel Müdürü Ömer Balıbey, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, İl Protokolü Üyeleri, İl Kurum Müdürleri, okul ve kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğretmenler katıldı.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladıktan sonra, aday öğretmenlerin yemin töreni ile devam etti.

Emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri, Vali Muammer Erol tarafından verildi.

Öğretmenlerin hazırladığı oratoryo ilgiyle izlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, program sonrasında; “Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin kıymetli eğitim yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.