Altınova Belediyesi Öğretmenler Günü nedeniyle, Altınovalı işadamı İmdat Karadağ’ın sahibi olduğu Subaşı Keyf-i SeyirCafe’de eğlence ve yemek düzenledi.

 

Öğretmenlar ve Porotokolbiraraya geldi

Yemeğe; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Mesut Aslan, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdür Mehmet Sait Başaran, Altınova Halk Eğitim Müdürü Ahmet Kemal Hazır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin Örs, okul müdürleri, öğretmen ve aileleri katıldı.

 

Kaymakam Engin; “Geleceğimiz sizlere emanettir”

Kaymakam Engin, Başkan Oral ve İlçe Milli Eğitim Müdür Sitar, öğretmenlerin günü kutlayarak masaları tek tek gezdi. Öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Kaymakam Engin, “Geleceğimiz sizlere emanet. Altınova olarak eğitimde iyi düzeydeyiz. El ele vererek, daha iyi noktalara gideceğiz” dedi.

 

Başkan Oral; “Eğitimin mimarları sizlersiniz”

Başkan Oral da öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bizler elimizden geldiğince okullarımıza destek olmaya, eğitime katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ancak eğitimin mimarı sizlersiniz. Size çok teşekkür ederiz” diye konuştu.