İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık Badıllı, 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle başlayacak 2020-2021 eğitim-öğretim yılının seminer dönemi çalışmalarının ilk gününde Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu ve 19 Temmuz İlkokulu’ndaki öğretmenleri ziyaret etti. Ziyarette Müdür Yeniyol tarafından öğretmenlere gül dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Dr. Abdülaziz Yeniyol, Milli Eğitim Bakanlığının tüm kadrolarının okullarımızı yeniden öğrencilerle buluşturmak için yoğun bir çalışma içinde olduğunu ifade etti. İlimizde tüm okullarımızda salgın hastalığa karşı hijyen başta olmak üzere her türlü önlemin alındığını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'un talimatları doğrultusunda, 21 Eylül tarihinde okullarımızda yüz yüze eğitime başlanmasıyla ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden Müdürümüz, 24 Ağustos’tan itibaren öğretmenlerin seminer çalışmaları için okullarında bulunacağını belirtirken; tüm çabalarının öğrencilerimizin de en kısa zamanda okullarıyla buluşması yönünde olduğunu ifade etti.

Müdür Yeniyol; “Salgın sürecini ve yaz tatili dönemini verimli bir şekilde değerlendiren okullarımızda eksiklikler tamamlandı, Hijyen Şartları Uygulama Kılavuzu’nda belirtilen yönergeler çerçevesinde dezenfekte işlemleri ve düzenlemeler yapıldı, sosyal mesafe çizgileri belirlendi, sınıf içerisindeki sıralar temiz ve bakımlı olarak sosyal mesafeye göre ayarlandı” ifadelerinde bulundu.

Okullardaki çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürleri aracılığıyla yakından takip eden İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, okullarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde öğrencilerimiz için hazırlanması çalışmalarını özveriyle yerine getiren İlçe Milli Eğitim Müdürlerine, okul yöneticilerine, görevli öğretmen ve personele çok teşekkür etti.