Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenler arasında sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla müdürlüğe bağlı tüm resmi ve özel okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası düzenledi.

17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 13.00' te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 90. Yıl Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasına birçok öğretmen katıldı. Mangala, Pentago ve Reversi oyunlarında yarışan öğretmenler kıyasıya bir mücadele sergilediler.

Mangala, Pentago ve Reversi oyunlarında dereceye giren öğretmenler

Mangala oyununda dereceye giren öğretmenler sırasıyla; Çiftlikköy Mehmet Akif İnan Ortaokulundan Yılmaz Boztepe, Kadıköy İlkokulundan Umut Sapan, Gelişen Bireyler Anaokulundan Gülşah Yılmaz oldu.

Pentago oyununda dereceye giren öğretmenler sırasıyla; Rahmi Tokay İlkokulundan Hamdi Aslan, Rahmi Tokay İlkokulundan Pervin Altunkılıç, Gelişen Bireyler Anaokulundan Tuğçe Kurt oldu.

Reversi oyununda dereceye giren öğretmenler sırasıyla; Çınarcık Ortaokulu Gülçin İnak, Çınarcık Füruzan Kınal Ortaokulundan Mustafa Hakan Güven, Yalova Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi Uğur Keleş oldu.