Okul Aile Birliği Başkanları, velilerin ve öğretmenlerin öncelikli taleplerinin okulların temizliği için görevlendirilecek personel ihtiyacı olduğunu ve okulların güvenliği için alınan tedbirlerin artırılmasını istediklerini Milletvekili Coşkun’a bildirmişlerdi.

Milli Eğitim, Kültür, gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, geçen hafta Cuma günü ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında 200 kişinin işe alınarak istihdam edileceğinin müjdesini vermişti.  Ana Okulları adına Zübeyde Hanım Anaokulu Aile Birliği başkanı Merva Gencer, İlk Okullar adına 75. Yıl Ziya Gökalp İlk Okulu Aile Birliği başkanı Yasemin Güleç, Orta Okullar adına Saffetçam Ortaokulu Aile Birliği başkanı Sevgi Morgül, Liseler adına Altınova Tersane Girişimcileri Gemicilik Meslek Lisesi Okul Aile Birliği başkanı Ahmet Yahyaoğlu, Anadolu Liseleri adına İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği başkanı Osman Kasım, Okul Aile Birlikleri adına Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a okulların öncelikli ihtiyacı olan taleplerin karşılanmasını sağladığından dolayı teşekkür ettiler.

‘Türkiye’de 30 ilde uygulanacak okullara personel desteği programına Yalova’nın da dâhil edilmesini sağlayarak okullarda, 200 temizlik, bakım ve onarım yapacak personelin görevlendirileceğinin müjdesini veren Milletvekilimiz Temel Coşkun’a teşekkür ediyoruz. Merkezdeki ve ilçelerimizdeki tüm okulların büyük bir ihtiyacı haline gelmişti. Okul ziyaretleri sırasında Sayın Milletvekilimize taleplerimizi iletmiştik, okulların personel ve güvenlik taleplerinin karşılanabileceğini bunun için gereğini yapacağını ifade etmişti. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve Emniyet Müdürlüğü’nün taleplerimize yönelik çalışmalarına katkı sağlaması öğrencilerimize ve öğretmenlerimize fazlasıyla moral vermişlerdir.

Milletvekilimizin okullara ve eğitime göstermiş olduğu özel ilgisinden ötürü müteşekkiriz. Aynı zamanda bir eğitimci olduğu için bizleri daha iyi anladığını biliyoruz, kendisine bütün taleplerimizi ve isteklerimizi rahatlıkla iletebiliyoruz. Yardımları bize güç ve destek veriyor” dediler.