Türkiye Futbol Adamları Derneği TURFAD Yalova Şube Başkanı İbrahim İnce konu ile ilgili; “Yalova Acarspor’un bir önceki dönem başkanlarından olan efendi ve çalışkan kişiliği ile tanınan, spor camiasında yakından tanıdığımız Mehmet Ali Uzman Ömer kuşan evladımıza profesyonellik hayatında başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Acarspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Uzman; “Bugün itibarıyla mali vecibesini kendisine verdik. Bu gençler bizim ne kadar önlerini açarsak onlarla o kadar fazla övünürüz. Ömer evladım kulübe gelerek benden hem helalliğini hem de mali vecibesini aldı benim için. Ömer evladımızın doğruyu görüp yaptığı hatasını anlayarak, medeni cesaretini göstererek kulübe gelip elimi öpmesi, Kulüp yöneticilerimizden helallik alması aramızdaki kırgınlığı kaldırmış olup, yuvasına sahip çıkması bizi mutlu etti.”

Uzman ‘Gençler bizim geleceğimizin teminatıdır’

Uzman, açıklamasını, “Biz amatör kulüpler olarak ne kadar çok gence spor yapma imkanı sağlayabilirsek onları hayata o kadar başarılı sağlıklı bir şekilde hazırlanmasına destek oluruz. Bu gün bunun en güzel örneğini bir kez daha yaşadıklarını belirterek velilerimiz başta olmak üzere teknik heyetteki arkadaşlarıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma, sporcularımıza ve bizlere destek olan herkese teşekkür ederim” diyerek bundan sonrada ellerinden geldiğince de gençlere hizmet etmeye çalışacaklarını söyleyerek tamamladı.