HABER: Abdullah Bozkurt

Bu sezon şampiyon olarak 3. Lige çıkan Yalovaspor, Raif Dinçkök Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Olağan Genel Kongresi’ne Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan katılım gösterdi.

Yalovaspor Divan Kurulu Başkanlığına, eski Yalovaspor başkanı Erdinç Erkokmaz’ın seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile kongre başladı. Ardından sırasıyla Yalovaspor faaliyet raporu, mali rapor, tahmini bütçe açıklaması ve Denetim Kurulu Raporu okundu. Sonrasında Denetleme Kurulu yeniden ibra edildi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalovaspor’un başarısı ve gelecek sezon hedefleri ile ilgili konuşmasının ardından Onay Tuna Yalovaspor’un başkanlığına yeniden seçildi.

Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, “Güzel bir sezon geçirdik. Başarılı olduk. İki sezon da şampiyonluk yaşayarak 3. Lige çıktık. Bu gururda katkılarından dolayı sayın valimize, vekilimize, belediye başkanımız, belediye başkan vekilimize ve herkese çok teşekkür ediyorum. Gittiğimiz her yerde allahın izni ile Yalova’yı temsil edeceğiz.” İfadesinde bulundu.

Konuşmanın ardında Yalovaspor Yönetim Kurulu toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.