Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, vatandaşları 5 Temmuz 2016 Salı günü saat 12:00’de Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak olan İlçe Bayramlaşmasına davet etti.

“NİCE BAYRAMLARA”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

"Dünyanın çeşitli bölgelerinde zulüm gören Müslümanlar nedeniyle Ramazan Bayramını buruk kutlarken, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan bayramımızın; İslam Alemine, tüm insanlığa ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bayramlar dini ve milli duyguları hareketlendiren, akrabalık bağlarını kuvvetlendiren, komşuluk ilişkilerini yenileyen, herkes tarafından özlemle beklenen günlerdir.

Bayramlar, bir taraftan; sevgi, saygı, barış ve hoşgörü, ziyaretleşme, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını tazelerken, diğer taraftan da; kin, nefret, kızgınlık ve düşmanlık duygularını körelterek sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını yeniler. Toplumda huzur, barış ve güven ortamını oluşturur.
Bizim hedefimizde, ilçemizin yaşam kalitesi ile imrenilen, yaşarken mutluluk duyacağımız ve gelecek nesillere gururla devredeceğimiz, huzurlu, mutlu, insani duyguları yeşermiş, birbirleriyle kucaklaşan, birbirilerine tahammül eden, dargınlık ve küskünlüklerin yaşanmadığı bir kent haline getirmektir. Çocuklarımıza böyle güzel bir miras bırakabilmek, dostluk, sevgi, hoşgörü ve barış anlayışı içinde herkesin vereceği destekle mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm dünya ya barış ve huzur getirmesi dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim.”