11 ayın Sultanını uğurlamanın hüznünün yaşandığını ifade eden Başkan Oral, “Bir taraftan da bayrama kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir” dedi.

“EŞSİZ BİR FIRSAT”
Başkan Oral yaptığı açıklamada, “Bayramların toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için eşsiz bir fırsattır. Bayramların huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olduğu, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçükleri sevindirmeyi, büyüklere saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatır. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.

Bu vesileyle; Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, Bayram'ın Ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz Hüseyin Açıkel: Tavşanlı’nın ülke çapında bir rol model olmasını hedefliyoruz

Altınova Kent Bayramlaşması, Ramazan Bayramı’nın birinci günü (2 Mayıs 2022 Pazartesi) saat 13.30’da Altınova Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.