Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral mesajında, ’Gücünü yasalardan, desteğini halktan alan, birlik ve düzenin korunması, sürekli kılınması için fedâkarca çalışan Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

  Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral yayınladığı mesajda, polis-halk iş birliğine vurgu yaparak, ’Bu zor ama onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

 

  Emniyet Teşkilatı, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini, demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği görev ve sorumluluklarım, en iyi ve en verimli şekilde yerine getirme gayreti içindedir. Teşkilatımızın sunduğu hizmetlerin yürütülebilmesi, kalitesinin arttırılarak, sürekliliğinin sağlanabilmesi için halk desteği büyük önem taşımaktadır.


  Emniyet güçlerimiz, hizmetinde olmaktan gurur duyduğu halkımızın güvenlik hizmetlerinde her türlü sorumluluğunun bilincindedir. Bu bağlamda vatandaşlarımızın büyük destekleri ile güvenlik hizmetlerinin daha da geliştirileceğine ve toplum destekli güvenlik hizmetleriyle de etkinliğin giderek arttırılacağına yürekten inanıyorum.


  Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü vesilesiyle, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, teşkilatımızda bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızın, 10 Nisan Polis Günü' nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.