Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl uzaktan eğitim ağırlıklı olarak eğitim-öğretim yılına başlandığını ifade eden Başkan Oral, “Toplum olarak, devletimizin Covid-19 salgını karşısında almış olduğu tedbirlere hassasiyetle uyarak bu süreci birlikte atlatacağız” dedi.

“Tüm önlemler alındı”

Altınova’da 24 okulda; 262 idareci ve öğretmen ile 4 bine yakın öğrenci yeni eğitim öğretim yılına buruk bir şekilde girdiğini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Belli sınıfların yüz yüze eğitim vereceği bu dönemde belediye olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli şekilde tüm okullarımızda temizlik ve dezenfektan çalışmasını yaptık. İlçemizdeki okullarda gerekli tüm önlemler alınmış durumdadır” dedi.

“Sınıflarda buluşmak üzere…”

Başkan Oral yaptığı açıklamada, “Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de mücadele ettiği bu salgın sürecinde bizlere düşen asıl vazife, süreçten gerekli dersi almış bir şekilde yolumuza devam etmek ve okullarımızı birlikte açmaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2020-2021 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimiz başta olmak üzere tüm milletimize hayırlar getirmesini diliyor; daha sağlıklı bir dünyada, çok özlediğimiz okul bahçelerimizde ve sınıflarımızda buluşmayı diliyorum” şeklinde konuştu.