Başkan Oral, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla düzenlenen ‘Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol İmza Töreninde’ Bakan Kasapoğlu’nun verdiği müjdeler için kendisine teşekkür etti.

“Gurur duyuyoruz”

Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan ‘100 Bin Pota Projesi’ kapsamında Yalova ilçe ve beldelerine 119 pota müjdesini hatırlatan Başkan Oral; “18 yıllık AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi spor alanında da büyük mesafeler kat edildi. Cumhurbaşkanımızın öncü liderliği ve vizyonuyla yarınlarımız olan gençlerimiz ve kadınlarımız için ciddi çalışmalar yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Altınova Belediyesi olarak tekvando ve güreşte milli sporcular yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. İlçe kadınlarımızın her zaman yanında olarak onlara destek verdik. Bu alanlarda çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam edecek.

Önemli tesisler

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığımız görüşmede yeni projelerimizi arz ettik.

İlçemize yapılan yatırımlar ve desteklerinden dolayı; gençlerin ve sporcuların hamisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Yalova Valimiz Muammer Erol’a, Altınova Kaymakamımız Regaip Ahmet Özyiğit’e, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’a, AK Parti Yalova İl Başkanımız Muğlim Bağatar’a, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer’e ve AK Parti Teşkilatlarımıza ilçemiz adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.