Açılışta taraftarların yoğun ilgisiyle kurdele keserek hayırlı olmasını dileyen Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Taraftarlara hitaben; “Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Yalova Kartal Yuvası Store açılışında sizlerle biraya gelmek çok anlamlı” şeklinde konuştu.

Başkan Fikret Orman, açılış töreninde taraftarlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Kartal YuvasıStore’nun açılışına, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,Yalova İmes Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, CHPYalova İl Başkanı Ertan Şener, MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabakve çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı.

Ayrıca Beşiktaş yönetiminden,Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile Kartal Yuvası Genel Müdürü Serdil Gözelekli de açılışta Başkan Fikret Orman’la beraber Yalova da ki açılışa katıldılar.

Büyük alkışlar arasında hizmete açılan Yalova’da Beşiktaş Store’nun tüm Beşiktaşlı taraftarlara hizmet vermeye başladı.

Haber: Fotoğraf: Elif Tuzlacıoğlu